Iganderako gosari goxo-goxoa: Krepe japoniarrak -
Domeka lasai honetan azken boladan ikasitako eta praktikan jarritako plater goxo-goxo eta erraza erakutsi nahi dizuet. Zuetariko askok Frantziako c...
Online zientzia- eta teknologia-tailerrak Nerbioi Ibaizabaleko gazteentzat -
Zabalik da Nerbioi-Ibaizabal eskualdean online eskainiko diren Bizilabe zientzia- eta teknologia-tailerretan izena emateko...
Dastatu Igartubeiti Museoa! -
Museoen Nazioarteko Eguna ospatzeko on line ekimena. Partekatu zuen sukaldaritza proposamenak eta sariak lortzeko aukera izango duzue. Animatu!!!
“Astoa” iz...
Nafar Tortillaren III. Txapelketa urriaren 6an Etxarri Aranatzen -
Urriaren 6an igandean, Etxarri Aranatzen Nafar Tortillaren 3. Txapelketa egingo da.
Patata tortillaren Europa mailako testi...
Gauza “handiak” eta gauza “txikiak”
Aurreko egunean, elkarte gastronomikoan afaltzen geundela, eztabaida egon zen gastronomiari buruz, kultura zela ala kultura ez zela. Eztabaida laburra izan...
Bide Berdetik mahaira -
Paisaia berde jangarria ikusezin geratzen da gure oinen azpian mendira jotzen dugun bakoitzean. Baina datorren maiatzaren 11ean, Zumalakarregi Museoak antolatzen duen X. Ormai...
Cocinas del mundo, ikastaro-topaketa -
Migrazio Proiektuaren baitan, Zumalakarregi Museoak Ormaiztegiko Udalaren laguntzarekin sukaldaritza jardunaldi irekia antolatzen du.
Ekain kulturaleko ...
Zinemaldiko Culinary Zinemaren menua –
Euskal Herria, Argentina, Kanada, Hego Korea, Espainia, Frantzia, Japonia eta Singapurreko ekoizpenak, Culinary Zinema sailaren zortzigarren edizioko...
The best 50 restaurants: hor ote al dago glamourra? -
Atzo arte, ez nekien zer zen “The best 50 restaurants”. Ziur inoiz –beharbada, urtero– entzun izan dudala zer edo zer, baina... ez dit ...
Iker Markinez -
Iker Markinez Munduate (Beasain, 1974) Kuko jatetxeko sukaldaria da, Ormaiztegin (Goierri). Hamazazpi urterekin ikasketak utzi eta bere ibilbideari ekin zion, sukaldaritzan barna, j...
#Donostia eta Euskal Herria, CNNren programa gastronomiko ezagunenean
Sustatu.eus albistarian irakurri dugu albistea. Euskal gastronomiaz ari direnean, #Donostia aipatzen dute beti. Hona hemen albist...
Gastronomian ageri diren aldeak, ipar eta hego
Iparra-Hegoa 2017. Mugen gainetik Euskal Herria
Zerk bereizten gaitu, ipar eta hego?
Zerk batzen gaitu, ipar eta hego?
Gure Herriak Herri izaten ja...
Sukaldaritza
Nire ustez, sukaldaritza munduko lanbiderik gogorrena da. Sukaldaritza, sukaldari batek jatetxe edo taberna batean janaria ondo prestatzean eta gero bezeroei saltzean datza. Sukaldariek ...
Javi Rivero eta Imanol Zubelzu (Pagotxako sukaldariak): "Ondo jan nahi dugu eta ez dakigu nola"
ZUZEU orainkariak PAGOTXA RZk aurkeztu zuen atzo, gaur zazpigarren urtemuga zuela-eta, ezin eutsiri...
Zuk zein izen jarriko zenioke? -
Jende gaztearentzat egiten ari garen sareko sukalde-errezetategi bat da. Oraingoz PAGOTXA deitzen diogu, PAGOTXA gure abereei gehien gustatzen zaien belarra iza...
Barraskiloak prestatzea ez da lan erraza, ondo garbitu behar baitira kozinatu aurretik; baina lanak merezi du jaki gozo honetaz gozatzeko. Egunotako euriek barraskilo ugari paseoan atera a...
sukaldean.com webgunea martxan da. Etxean egiteko 1.000 errezeta baino gehiago biltzen ditu, baita gune bat sukaldaritza gustuko dutenen euskaldunen artean jakintza konpartitzeko ere. Euskaldunon erre...
René Redzepi (Danimarka), Yukio Hattori (Japonia), Mássimo Bottura (Italia), Michel Bras (Frantziar estatua), Dan Barber (AEB), Gastón Acurio (Peru), Alex Atala (Brazil) eta Hest...
http://euskaltube.com/uploads/sMbupqtrDpeaP2oJutKx.flv
Irudia | Japoniako sukaldaritza saioa | zz | Creative Commons By SA...