Amonaren “Carbonade Flamande” patata frijituekin –
Gure eskuetara iritsi diren orri zahar koipetsu batzuetatik Amonaren errezetak berreskuratu ditugu eta hemen dakarzkizugu, edonorena ...
Asteburu honetan: Gabon konpota RZ -
Postre RZ gaurkoan, gabonetako altxor seinalatu horietakoa den Gabon konpota errezeta bueltan dakarkizuguna. Erraza eta denak txundituta uzteko primerakoa,...
Hamar urte Basque Culinary Centerrek -
Gurean jan-edanaren poza eta prestatzeko artea beti izan dira garrantzi handikoak; ez al dugu merezitako fama gastronomiaren arloan munduan barrena, eta gar...
Najat Kaanache sukaldari oriotarra Buenafuente-ren LateMotiv saioan -
Najat Kaanache sukaldari oriotar bikaina Andreu Buenafuentek aurkezten duen LateMotiv saioan egon da bart ‘Najat’ izeneko ber...
Txokolate trufak RZ -
Postre RZ sailtxo hau bukatzen darraigu eta gaur Txokolate trufak errezeta delikatessenena dakarkizugu. Errezeta erraza eta denak txundituta uzteko primerakoa, ama ...
Asteburu honetan: Sagar erreak RZ -
Postre RZ sailtxo motz batekin bukatuko genuela urtea esan genuen, eta sagarerreak RZ dakarkizugu gaur, RZ erraz-erraza eta oso praktikoa deritzoguna, geure...
Asteburu honetan: Anana errea RZ -
Postre RZ sailtxo motz batez bukatuko dugu urtea, eta hasteko asteburu honetan gozo eta exotikoa den Anana errea errezeta dakarkizugu. Iker Markinezen «Eusk...
Asteburu honetan: Igel hanka salteatuak RZ -
Haragiak RZ sailtxo motz hau amaitzeko, asteburu honetan berezia eta exotikoa dirudiena baina euskaldunon artean aspalditik dabilen Igel hanka salteat...
Asteburu honetan: Txerri masailak saltsan RZ -
Haragiak RZ sailtxoa jarraituz, matrail edo masaila saltsan dakarkizugu gaurkoan, txerriaren beste sail bat gozatzeko, Txerri masailak saltsan err...
Orburu ‘txips’ak eta orburu egosiak –
Asteburu honetan orburu ‘txips’ak eta orburu egosiak errezeta dakarkizugu, teknikan gora goaz eta hau ere denak txun...
Gezur bat, edo bi
Nutrizionista da Nagore Enciso, eta elikadurari arreta jartzeko eskatzen digu Alea atarian idatzitriko sarrera honetan.
"Integrala hartzen dugu osasuntsuagoa izango dela...
Android sistema eragileetan eskuragarri dago Sukaldean aplikazioaren 2.0 bertsioa. Ehunka jakiren hamaika errezeta dauzkazu eskura: osagai guztiak eta adituek idatzitako argibideak....
Jon Feinstein argazkilariaren intentzioa ez da Fast Foodaren (janari azkarra) aurkako inolako propagandarik egitea. Berak ere onartzen du lantzean behin jotzen duela halako dieta praktikoetara. "Gal...
Bideo honen bitartez izan dut enpresaren berri. Sagardotegi menu ezberdinak, babarrun-jana, dastaketak, hamaiketakoak, plater konbinatuak... Nahi duzuna prestatzen dizute zuk esandako tokian eta eskat...