Amonaren “Carbonade Flamande” patata frijituekin –
Gure eskuetara iritsi diren orri zahar koipetsu batzuetatik Amonaren errezetak berreskuratu ditugu eta hemen dakarzkizugu, edonorena ...
Asteburu honetan: Amonaren york urdaiazpikoarekin eta gaztarekin betetako xerrak –
Gure eskuetara iritsi diren orri zahar koipetsu batzuetatik Amonaren errezetak berreskuratu ditugu ...
Amonaren txahalkia bere zukuan –
Gaurkoan txahalkia bere zukuan amonaren erara RZ dakarkizugu, haragia eta oroitzapen goxo asko, prestatzeko erraza, aproposa ama eta izeba bisita...
Kimika sukaldean: haragia (eta III). Kozinatutako haragia -
Josu Lopez-Gazpiok, Kimikan doktoreak, Zientzia Kaieran.
Haragi gordinaren kolorearen arrazoia azaldu ondoren eta muskulua har...
Kimika sukaldean: haragia (II). Muskulutik haragira -
Josu Lopez-Gazpiok, Kimikan doktoreak, Zientzia Kaieran.
Haragia gustuko dugu. Makina bat txerri, oilo, behi, ardi eta untxi akaba...
Kimika sukaldean: haragia (I). Haragiaren kolorea -
Josu Lopez-Gazpiok, Kimikan doktoreak, Zientzia Kaieran.
Gorriak badu bere xarma. Ez al dira erakargarriagoak haragi, fruta eta bara...
Asteburu honetan: Amonaren haragi betea -
Amonaren haragi betea RZ dakarkizugu gaurkoan, haragi gosea ezin asetuz darraigu eta gero siesta goxo-goxo gogoz zergatik ez. Errezeta pisutxua printzi...
Gutxi egindako ekologismoa -
NBEren goi-bilerek eta nire kuadrillako sobremesek antzeko eragina izan ohi dute nazioarteko politikan, baina azken adierazpenen harira badaezpada guardian jartzea komeni...
Larunbateko menua: Haragi fonduea -
Ziur fondue hitza entzuten duzunean bero-bero dagoen txokolate urtuz betetako ontzi berezi bat imajinatzen duzula eta, alboan, mota guztietako garaiko fruituak,...