Gazta eta sagardo dastaketa gidatuak, Mahalaren eskutik -
Gazta eta sagardo dastaketa gidatuak egingo dira, gaurtik aurrera, Mahalak Donostian duen janari-dendan, eta euskara izango dute ardatz, ...
Geuria Merkatua, baserria Donostiako erdigunera -
Mahala baserriko Jokin Arrospidek denda bat ireki du Donostia erdigunean, Geuria Merkatua. Euskal Herriko elikagaiez gain, prestatutako jakiak e...
Mahalen, izozki saltzaile -
Donostia Aste Nagusian bete-betean murgildurik den honetan, Mahalen txahalaren abentura berri bat dakargu, festak umore onean igaro ditzagun. Honakoan, Donostiako Sarr...
Mahalen eta mundua 7.atala –
Mahalen eta mundua komikiaren 7.atala dakarkizugu, Mahalen-en abenturak, Mahala Baserriko lagunen mahala.eus webgunetik ekarria. Alai Zubimendi ilustratzaile ...
Mahalak, 25 urte ausardiaz –
Mahala baserriko Jokin Arrospidek, beraien webgunean.
Aurten 25. urte betetzen ditu Mahalak, eta Jokin Arrospide baserritarrak hausnarketa egiteko baliatu nahi izan...
Irene Caminos: “Adrenalinak asko erakartzen nauela esango nuke” -
Mahalako ataritik jasoa.
Irene Caminos (Tolosa, 1998) Trial kirolariarekin egon gara hitz egiten, bere mallotean ikus dezake...
Segalaritzaz mintzo -
Anartz Bilbaok Mahala atarirako egindako elkarrizketa:
«Miel Mari Jauregi “Altzo”, segalaritzaz zaigu mintzo».
.
Mielmari Jauregi, “Altzo”, 64 urteko zaldibit...
Baserritarraren ondoeza
San Tomas eguna ospatzen den honetan aproposa begitandu zaigu Mahala baserriko Jokin Arrospidek berrian eta Geuria Merkatuaren webgunean argitaratu duen iritzi artikulua...
Jokin Arrospide (Mahala): "Gertukoa gerturako, horixe dugu xede"
Ordura arteko bilketa sistemarekin gustura ez eta esnea inori saldu beharrean esnekiak ekoiztea deliberatu zuen Jokin Arrospide ...