Asteburu honetan: Kuiatxo zatiak parmesano gaztarekin

Kuiatxo zatiak parmesano gaztarekin –

Aste honetan: Kuiatxo zatiak parmesano gaztarekin

Asteburu honetan Kuiatxo zatiak parmesano gaztarekin RZ, erraz egiteko eta denak txundituta uzteko primerako errezeta azkarra. Ama eta izeba bisitan datozenerako, ligatzeko… Segi gozo, segi fin eta on egin! 🙂

Osagaiak (arrain-tartarako)

  • porrua (1 osoa, zati zuria bakarrik, garbitua eta xerratan xehatua)
  • kuiatxoa (750 gr, xehe-xehe eginda)
  • arrautzak (8)
  • parmesano gazta birrindua (40 gr)
  • irina (35 gr)
  • oliba olioa

Kuiatxo zatiak parmesano gaztarekinErrezeta

  1. Labea aurretik berotu 160 ºC-tan. Labe erretilu batean labe-papera jarri.
  2. Olioa jarri zartaian eta berotu su ertainean.
  3. Gehitu porrua eta koilarakada bat ur eta egosi, 5 minutuz edo bigundu arte (gehitu ur pixka bat gehiago, behar izanez gero, biguntzen laguntzeko).
  4. Gehitu kuiatxoa. Egosi, estali 5 minutuz edo kuiatxoa bigundu arte.
  5. Irabiatu arrautzak, parmesano gazta eta irina ontzi handi batean nahastu. Gatza bota.
  6. Hoztutako kuiatxo eta porruen nahasketa gehitu eta nahastu. Bota nahasketa labe-erretiluan. 40 minutuz utzi labean.
  7. Labea itzali eta utzi erretiluan 10 minutuz. Labe-papera erabili pastela altxatzeko.
  8. Moztu 6 zatitan eta zerbitzatu.

Kasu!

Kuiatxo eta porrua zartaginean egin eta gazta gainetik botatzea duzu beste aukera bat, baina gure eran xamurragoa geratuko zaizu.

Akaso!

Asteburu honetan: Kuiatxo edo kalabazin eta alberjinia albondigak edo almandrongilak

Asteburu honetan: Kuiatxo eta patata pasteltxoak labean

Kuiatxo zatiak parmesano gaztarekin

pagotxa

pagotxa.eus/hara

Asteburu honetan: Kuiatxo zatiak gaztarekin

Amatxoren altzoa utzi duzu eta abandonaturik sentitzen zara. Lasai, ez izutu, sukalde zintzo eta garbia, zopa eder bat, entsalada bikain bat, esneki goxo bat… horrelako gauza xume bezain zailak aurkituko dituzu PAGOTXA RZtegian. Etxean egiteko aproposak denak!

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude