Mundua 4 zaporetan margotuta erakusketa Igartubeiti Baserri Museoan -
Igartubeiti Baserri Museoan Mundua 4 zaporetan margotuta erakusketa izango da ikusgai urte amaiera arte, euskal gastronomiaren ...
Tourte de Biscay sagar opila -
Joan den astean hainbat komunikabidetan zabaldu da, antza, euskal errezetarik zaharrena dena: ageri den 1604ko Belgikako sukaldaritza liburuan, Tourte de Biscay deri...
Iker Markinez -
Iker Markinez Munduate (Beasain, 1974) Kuko jatetxeko sukaldaria da, Ormaiztegin (Goierri). Hamazazpi urterekin ikasketak utzi eta bere ibilbideari ekin zion, sukaldaritzan barna, j...
Diputatuen Kongresuak, Espainiako Gastronomia, Babestutako Ondare Ez-material bihurtzeko legea onartu berri du. Kongresuko kultura batzordeak, Gastronomiaren Erret Akademiak abian jarritako eskaerari ...