Asteburu honetan: “Cottage Pie” begetarianoa

Asteburu honetan: “Cottage Pie” begetarianoa –

Asteburu honetan: Porru gaztatsua

Asteburu honetan “Cottage pie” delako errezeta dakarkizugu, patata purez estalitako behi xehatu geruza batez osatutako plater britainiar ezagun bat. Gure kasuan haragirik gabe egingo dugu. Begetarianoentzat, denak txundituta uztekoama eta izeba bisitan datozenerakoligatzeko ere bai agian… Segi gozo, segi fin eta on egin! 🙂

Osagaiak 

  • Tipula (1 ertain, fin txikituta)
  • Azenarioa (1 ertain, txikituta)
  • Apioa (bat, txiki-txiki eginda)
  • Dilistak (200 g, barietate marroia, xukatua)
  • Tomate egosiak kontserban (1 x 400 g lata)
  • Ezkai freskoa (1 goilarekada, hostoak)
  • Salda (500 ml)
  • Perrexil freskoa (2 goilarekada, txikituta)
  • Patata 680 g, zatituta
  • Esnea (80 ml)
  • Oliba olioa (2 goilarekada)
  • Cheddar gazta (40 g)

Asteburu honetan: “Cottage Pie” begetarianoaErrezeta

  1. Jarri tipula, azenarioa, apioa, dilistak, tomateak, ezkaia, eta salda kazola batean.
  2. Egosi, estalita, dilistak bigundu arte. Gehitu perrexila eta nahastu. Nahasketa labe erretilu batera pasa.
  3. Bitartean, irakin, lurrun edo mikrouhin labean patatak samurtu arte. Xukatu. Katilu batean katilukada bat esnearekin nahastu eta zabaldu.
  4. Labea aurretik berotu. Patata purea nahastu dilisten nahasketa gainera eta gaztarekin hautseztatu.
  5. Egosi 2-3 minutuz edo gazta urtu eta gorritu arte.
  6. Zerbitzatu.

Akaso!

“Cottage Pie” begetarianoa

pagotxa

pagotxa.eus/hara

Asteburu honetan: “Cottage Pie” begetarianoa

Amatxoren altzoa utzi duzu eta abandonaturik sentitzen zara. Lasai, ez izutu, sukalde zintzo eta garbia, zopa eder bat, entsalada bikain bat, esneki goxo bat… horrelako gauza xume bezain zailak aurkituko dituzu PAGOTXA RZtegian. Etxean egiteko aproposak denak!

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude