Asteburu honetan: Arrautzak egosteko denbora

Arrautzak egosteko denbora –

Asteburu honetan: Arrautzak egosteko denbora

Asteburu honetan teknikan pausutsu bat gehiago Arrautzak egosteko denbora zehatzak ikastekoDenak txundituta uztekoligatzen laguntzeko ere bai… Izan gozo, gozatu eta on egin! 🙂

ARRAUTZAK EGOSTEKO DENBORA:

Asteburu honetan: Arrautzak egosteko denboraArrautzak irakindako uretan sartuz gero errazago zuritzen dira, nahiz eta tenperatura aldaketarengatik puskatu daitezkeen. Ura hotza dagoela jartzen badira, zuritzea zailagoa da.

  • Arrautza gogorrak: 10 min
  • Zuringo egina eta gorringo leuna: 5 min (ura irakiten hasten denean sartu).
  • Uretatik pasatuak: 3 min. Ur hotzetan sartu, irakiten hasi arte.

Kasu! 

Amonaren etxeko neurriak

  • Kafe koilarakada bat 5 gr.
  • Postre koilarakada bat 10 gr.
  • Zopa-ontzi koilarakada 15 gr.
  • Kafe kikara bat 100 gr.
  • Katilukada bat, 250 gr.
  • 20 gr gurin, pospolo kaxa baten baliokidea da.
  • 100 gr gazta, tabako kaxatxo baten baliokidea da.
  • Tomate estandar batek 100 gr. inguru pisatzen ditu.
  • Tamaina estandarreko 4 patatak 500 gr. inguru pisatzen dute.
  • Laranja estandar batek 200 gr pisatzen ditu.
  • Behatz loditik hatz erakusleraino iristen den azenario batek 50 gr. inguru dauzka.
  • Lekale eskukada batean 20-30 gr bitarte daude.
  • 100 gr irin 5 koilarakada dira.
  • kg 1 ogi 3 ogi handi dira.

Akaso!

Asteburu honetan: Arrautza frijituak

Asteburu honetan: arrautza poxatuak

Zaindu zure arrautzak, maitea

Arrautzak egosteko denborak

Mahalen

pagotxa.eus/hara

Asteburu honetan: Arrautzak egosteko denborak

Amatxoren altzoa utzi duzu eta abandonaturik sentitzen zara. Lasai, ez izutu, sukalde zintzo eta garbia, zopa eder bat, entsalada bikain bat, esneki goxo bat… horrelako gauza xume bezain zailak aurkituko dituzu PAGOTXA RZtegian. Etxean egiteko aproposak denak!