Aza Biriatuko eran

Aza Biriatuko eranAsteburua bikaina izaten da sukaldean apur bat gehiago saiatzeko. Gaurko platera ez duzu txantxetakoa, batez ere Hegoaldekoa bazara. Erraza da egiten eta primerakoa jateko orduan, baina, batez ere ia ezezaguna eta exotikoa Bidasoazpekoentzat. Ausart zaitez, aza garaia da eta.

Aza jateko beste modu bat da, ohiko egosi eta olio erreaz gainera. Plater bakar ere izan daiteke, konplikaziorik gabe ibili nahi izatera.

Errezeta osorik jarri dugu SUKALDEAN.COMen oraintxe bertan.

Dena dela aza egiteko beste modu batzuk nahi badituzu, horiek ere badauzkazu, baina, aukeran, heldu Biriatuko honi eta esango diguzu hilabeteari nondik datorkion izena.

Aza Biriatuko eran

Hasier Etxeberria

ALUA MUNDUA ! Idazlea, kazetaria, gidoigilea, blogaria... Euskaldunon Egunkaria eta ZuZeuren sortzaileetakoa. ETBn hamaika saio zuzendu eta aurkeztutakoa. (Argitaratutako Liburuak)

Zer duzu buruan “Aza Biriatuko eran”-ri buruz

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude