Sagarretik sagardora. Sagardotik ozpinera

Sagarretik sagardora. Sagardotik ozpinera –

Igartubeiti Baserri Museoak, Bizi Baratzea eta Sagardoaren Unibertsitatearekin lankidetzan, “Sagarretik sagardora. Sagardotik ozpinera” dastaketa lantegia antolatu du, uztailaren 25ean, 12:00-14:00.

Dani Lasa, sorkuntza lankidetzaren inguruko egitasmoak sustatzen dituen sukaldariak eta Jakoba Errekondo agronomo eta paisajistak eskainia.

Helduei zuzendua.

Gehienez 20 parte hartzaile.

Izen emateak: igartubeiti@gipuzkoa.eus; 943 72 29 78

Sagarretik sagardora. Sagardotik ozpinera

Dani Lasa, Igartubeiti, Jakoba Errekondo, ozpina, sagardoa

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude