"Munduko sukaldaritza"ren bigarren edizioa

“Munduko sukaldaritza”ren bigarren edizioa –

Zumalakarregi Museoak, Ormaiztegiko udalarekin elkarlanean eta Irizarren babesarekin antolatutako sukaldaritza tailerra eta herri mailako topaketa bat ere bada “Munduko sukaldaritza”.

Bertan, Ormaiztegin bizi diren nazionalitate ezberdinetako sukaldeak ezagutu, hauek prestatzen ikasi eta komunitate honen berri jakin ahal izateko jarduera da. 

Bigarren edizio honi 11:00etan emango diogu hasiera Ormaiztegiko Barduliarrak elkartean martxoaren 1ean. Yenny Vacak Bolibiako “Salteña” eta “Picante de pollo” platerak prestatzen erakutsiko digu. Fatiha BousBAÈ eta Zahra Dourhcacheren eskutik berriz, Marruekoseko “Tajín” sukaldatzen irakatxiko digute. Azkenik, Orbela Botelhok, Portugaleko “Pastel de Belém” nola egin erakutsiko digu. 

"Munduko sukaldaritza"ren bigarren edizioa

Topaketa/ikastaroa gazteleraz gauzatuko da. Otsailaren 27 aurretik izen ematea derrigorrezkoa da. Parte hartzea (dastaketa barne) 3 €koa izango da pertsonako. Ikastaroan parte hartu gabe dastaketara datozenentzat 4 €/pertsonako 2 €/pertsonako murriztua.

“Munduko sukaldaritza”ren bigarren edizioa

Zumalakarregi Museoa

XIX. mendeko Euskal Herria ezagutu eta gozatzeko erreferentzia zentroa da.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude