Asteburu honetan: Udazken kalabaza zopa

Udazken kalabaza zopa – 

Asteburu honetan: Udazken kalabaza zopa

Gaurkoan, udazken kalabaza zopa deritzogun errezeta:  Kuia edo kalabaza, porrua eta fideoak besterik ez, ama eta izebari gustatuko zaie bisitan datozenean, denak txundituta uzteko, eta ligatzeko ere bai agian… Segi gozo, segi fin eta on egin! 🙂

Osagaiak

  • kuia edo kalabaza
  • 2 porru
  • fideoak
  • gatza
  • olioa
  • ura

Asteburu honetan: Udazken kalabaza zopaErrezeta

  1. Kalabaza eta porrua txiki-txiki egin.
  2. Olioa berotzen jarri kazola baten, eta porrua bertan bota.
  3. Horitzen denean kalabaza txikitua bota eta bueltatxo batzuk eman. Ura gehitu tapatu arte.
  4. Ontzia estali eta 20-25 minututan irakiten utzi su baxuan.
  5. Fideoak bota eta beste 5-10 minutu utzi.
  6. Zerbitzatzeko prest. Bero-bero hartzeko…

Kasu!

Fideo gehiago edo gutxiago botatzea bakoitzaren gustuaren araberako erabakia da…

Akaso!

Asteburu honetan: Kuia edo kalabaza krema

Asteburu honetan: Arrain zopa bizkorra mikrouhinetan

Mahalen

pagotxa.eus/hara

Asteburu honetan: Asteburu honetan: Udazken kalabaza zopa

Amatxoren altzoa utzi duzu eta abandonaturik sentitzen zara. Lasai, ez izutu, sukalde zintzo eta garbia, zopa eder bat, entsalada bikain bat, esneki goxo bat… horrelako gauza xume bezain zailak aurkituko dituzu PAGOTXA RZtegian. Etxean egiteko aproposak denak!