Asteburu honetan: Sangria flamenkoa

Asteburu honetan: Sangria flamenkoa –

Asteburu honetan: Sangria flamenkoa

Bada Sangria flamenkoa deitzen den sangria errezeta berezi bat antza, Xolomo Sapiens-en eskutik hemen dakarkizuguna eta Pedro Ximenez protagonista duena. Frexkagarri gogoz bazabiltza edateko beste RZ bat gaurkoan aurreko sangriarena osatze aldera, denak txundituta uztekoligatzeko ere bai…  Segi gozo, segi fin eta on egin! 🙂

 …

Osagaiak

  • Ardo beltza, litro bat
  • Litro laurden bat Pedro Ximenez
  • 6 azukre koilarakada
  • Laranja bat eta limoi bat puska handitan
  • Izotzak

Errezeta

  1. Pitxer eder batean ardo botila hustuko dugu. Azukre pixka bat gehitu eta baita laranja eta limoi puskak ere.
  2. Fruta puskak eskuz zanpatuko ditugu, beren zuku guztia aska dezaten, eta gero puska zanpatuak ere sartu.
  3. Gero izotz mordoa gehitu, puska handitan eta, bukatzeko, Pedro Ximenez.
  4. Zerbitzatu.

Kasu!

Ardoa garratza den edo ez den, horren arabera azukre gehiago edo gutxiago eman. Azkenean, sangria probatu azukrez ongi dagoen jakiteko. Hozkailuan sangria ordu pare bat beratzen izatea gustatzen zaio pertsona aditu batzuei, geuri ahalik lasterren zerbitzatzea…

 …

Akaso!

Sangriaflamenkoa

Errezeta gehiago …

Asteburu honetan: Sangria

Asteburu honetan: Whiski eta kanela pattarra

Asteburu honetan: Patxarana

Mahalen

pagotxa.eus/hara

Asteburu honetan: Sangria flamenkoa

Amatxoren altzoa utzi duzu eta abandonaturik sentitzen zara. Lasai, ez izutu, sukalde zintzo eta garbia, zopa eder bat, entsalada bikain bat, esneki goxo bat… horrelako gauza xume bezain zailak aurkituko dituzu PAGOTXA RZtegian. Etxean egiteko aproposak denak!

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude